Aanbouw & opbouw

Wij helpen graag met het realiseren van uw verbouwingen.

Als het gaat om een aanbouw, opbouw of andere grote verbouwingen staan wij als team klaar om uw droom werkelijkheid te maken. Wij proberen als team zo ruim mogelijk te denken naar de oplossingen die mogelijk zijn om het plan zo ver mogelijk uit te werken voordat de bouw van start gaat. Doordat de planning van het ontwerp zo ver mogelijk wordt uitgedacht kunnen wij alles voorbereiden voor een soepel lopend project. Als het gaat om vergunningen, tekenwerk of constructie berekeningen hebben wij ook onze gespecialiseerde mensen daar voor om dit ook uit uw handen te kunnen nemen.


Tijdens de start van het bouwproject proberen wij wekelijks een keer met de klant af te spreken op de klus om alles door te lopen van gang van zaken.

Wij bevestigen wat er besproken wordt tijdens het inmeten via een e-mail. Hierdoor proberen we de klant met alles op de hoogte te houden zodat de communicatie met ons goed verloopt.

Voordat de klant akkoord is gegaan met onze uitgebrachte offerte proberen wij al een indicatie te geven wanneer het mogelijk is om te starten. Bij veel klanten krijgen wij goeie recensies hierover. De klant weet namelijk waar hij of zij aan toe is dit werkt voor ons ook prettig.


Vraag gratis een offerte aan via onze link.